Menu

SmartRecruit voor werkzoekenden

Je bent je aan het oriënteren op de volgende stap in je carrière. Een baan vinden waarbij je maximaal tot je recht komt is vaak niet eenvoudig. Je bent op zoek naar nieuwe kansen, je wilt je verder ontwikkelen. Jij realiseert je dat je zelf aan het roer van je loopbaan staat en de koers bepaalt. Je weet wat je waard bent. Mogelijk ligt hier, bij SmartRecruit, voor jou de eerste stap naar nieuwe en aantrekkelijke perspectieven. Een functie die optimaal aansluit bij je wensen, capaciteiten en ambities.

Interessant voor jou?

Waarom kan SmartRecruit interessant voor jou zijn? Om te beginnen kennen onze ervaren recruiters de markt. Ze weten wat de marktconforme salarissen zijn. Ze kijken kritisch naar je cv en bereiden je voor op een sollicitatie. Bijvoorbeeld via een oefengesprek. Kortom: onze recruiters begeleiden je volledig en kosteloos door de sollicitatieprocedure heen. Samen met jou vergroten we de kansen op de functie die bij jou past en waarvoor je wilt gaan.

Waarom SmartRecruit

  • Persoonlijke aandacht door senior recruiters
  • Oog en oor voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities
  • Groot netwerk met verschillende type organisaties en culturen, die worden afgestemd op je voorkeuren en ambities
  • Geregeld persoonlijk contact. Zowel voor, tijdens als na het traject van werving en selectie
  • Meest recente vacatures van onze eigen opdrachtgevers direct beschikbaar
  • Jouw cv wordt opgeslagen in onze database en is daardoor ook voor mogelijk interessante toekomstige vacatures beschikbaar
  • Discreet, professioneel, snel en servicegericht
  • Geheel kosteloos voor werkzoekenden.

Inside information

Wij hebben nog een pluspunt. Voor de organisaties waarvoor wij bemiddelen, is SmartRecruit het verlengstuk. Dat betekent dat we de ins en outs kennen. We kunnen inschatten of de bedrijfscultuur bij jou past. We mogen beschikken over deze inside information en we mogen deze ook delen. Alles voor de optimale match. Zo voorkomen we dat iemand vergeefs veel tijd en moeite steekt in een sollicitatie. Dat pas tijdens het gesprek informatie boven tafel komt waarvan je denkt: had ik dit geweten, dan was ik niet gekomen. Daar zit niemand op te wachten.

What makes you tick?

SmartRecruit is er sterk in te achterhalen wat jou drijft in je werk. Niet op basis van wat je zegt, maar waar je diep van binnen en van harte warm voor loopt. Want alleen als een functie optimaal aansluit bij je wensen, capaciteiten en ambities word je er gelukkig en succesvol in. En is onze bemiddeling ook voor de werkgever geslaagd.

Hoe nu verder?

Vacatures

Neem een kijkje bij de vacatures. Spreekt een vacature je aan en denk je dat je ervoor in aanmerking komt? Top! Reageer dan meteen even.

SmartRecruit heeft niet alle vacatures online staan. Bewust niet. SmartRecruit beschikt over diverse resources om huidige en toekomstige vacatures in het vizier te krijgen. Als je niet de juiste vacature op de website aantreft, kan het dus ook zinnig zijn om je cv te uploaden en een open sollicitatie te doen.

Bemiddeling

Heb je interesse in bemiddeling door SmartRecruit? Upload dan hier je cv. Binnen enkele dagen neemt een senior accountmanager contact met je op om te bespreken of we op basis van je profiel met jou aan de slag kunnen.

Meer weten?

Laat gerust van je horen. Neem jij contact met ons op?