Menu

SmartRecruit heeft de professional die u zoekt snel gevonden!

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Heeft u moeite met het vinden van geschikte kandidaten voor uw openstaande vacatures? Heeft u behoefte aan deskundige begeleiding bij de wervingsprocedure? En beseft u dat een wervingsprocedure veel tijd kost, tijd die u gezien uw drukke agenda niet heeft? Met al deze en andere vragen bent u bij ons aan het goede adres.

SmartRecruit helpt werkgevers namelijk snel en deskundig bij het vinden en begeleiden van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige ondersteuning. Dankzij onze persoonlijke benadering en ons grote netwerk is de professional die u zoekt snel gevonden!

SmartRecruit ondersteunt u bij uw tijdrovende wervingsprocedure

Hoogste tijd om de zoektocht naar de geschikte professional uit handen te geven aan SmartRecruit. Wij zijn een gespecialiseerd werving- en selectiebureau. Een ervaren recruiter van SmartRecruit neemt deze tijdrovende puzzel graag van u over. We beschikken over alle mogelijke en benodigde resources om schaars vindbaar talent in het vizier te krijgen. We hebben een groot netwerk en we werken samen met tal van andere bureaus. Dat vergroot onze slagingskans enorm. Daarbij zijn we snel. We slagen er meestal in om binnen enkele weken geschikte kandidaten aan opdrachtgevers te presenteren. U hebt de personele bezetting weer snel op orde. Een hele zorg minder.

Verlengstuk van uw organisatie
SmartRecruit leert uw organisatie graag beter kennen voordat we aan de slag gaan met het wervingsproces. We fungeren graag als verlengstuk van uw organisatie. Kennis is belangrijk om u goed te kunnen vertegenwoordigen en te zorgen voor een perfecte match met uw toekomstige werknemer(s). Zie ook onze werkwijze.

Snelheid past bij de huidige schaarste op de arbeidsmarkt
Snelheid is een essentiële factor om succesvol te zijn in het werving- en selectieproces. De werkeloosheid is laag en courante professionals zijn schaars. De concurrentie is net als u naar hen op zoek. Een stroperige procedure met meerdere sollicitatiegesprekken, gesprekken over arbeidsvoorwaarden, testen, assessments en dergelijke neemt al snel maanden in beslag. Het is onze overtuiging dat snelheid een belangrijke factor is in het wervingsproces om succesvol te kunnen zijn. Door goede afspraken te maken met onze opdrachtgevers lukt het om snel te zijn. Dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de procedure. SmartRecruit investeert graag in een lange-termijn samenwerking met werkgevers en werknemers.

Kostenpost of investering
Is uitbesteden van het werving- en selectieproces voor vacatures een kostenpost? Of een investering? Wist u dat onderzoek aantoont dat een eigen procedure u ook duizenden euro’s per kandidaat kost? U en uw (HR) medewerkers hebben immers ook een uurtarief. En wat zijn de kosten van onderbezetting als een vacature open blijft staan? Daarbij: ieder zijn vak. Het is onze expertise. Wij beschikken over meerdere resources om geschikte kandidaten in het vizier te krijgen. We hebben een groot netwerk en we werken nauw samen met andere werving- en selectiebureaus. Dat vergroot onze slagingskans enorm. Samenwerken met SmartRecruit is een slimme keuze!

No cure, no pay
SmartRecruit werkt op basis van het no cure, no pay-principe. Uitsluitend als u een door ons gepresenteerde kandidaat aanneemt wordt onze bemiddelingsfee in rekening gebracht. U weet vanaf de start waaraan u toe bent en loopt geen enkel risico. Daarbij bieden we met een afgesproken fee maximale transparantie. Goed om te weten: met onze tarieven zijn we (zeer) concurrerend in de markt.

Nog meer zekerheid voor u

Dat de keuze voor SmartRecruit een hele slimme is, blijkt ook uit de garantieregel die wij hanteren. Heeft u namelijk een kandidaat aangesteld via SmartRecruit en deze persoon treedt binnen 7 maanden weer uit dienst, om welke reden dan ook, dan zal SmartRecruit een nieuwe kandidaat voor u werven. Wij verstrekken in dit geval een korting van 50% op de bemiddelingsfee

Benieuwd naar de mogelijkheden?

SmartRecruit komt graag met u in gesprek om op vrijblijvende wijze de mogelijkheden tot samenwerken met u door te nemen. Ook als u op dit moment nog geen openstaande vacatures heeft maar toch eens kennis wilt maken. Neemt u contact met ons op?

Neem contact op