Menu

Vacatures financiële dienstverlening of andere vacante posities?

Bent u werkgever en hebt u vacatures financiële dienstverlening? Of bent u werkzaam in een andere branche en bent u dringend op zoek naar gekwalificeerde professionals voor uw organisatie? In beide gevallen is het slim om even verder te lezen.

Want u hebt meer dan genoeg opdrachten maar onvoldoende capaciteit om ze af te werken. Zeker omdat u ook veel waarde hecht aan uw kwaliteitsnormen. Uw reputatie staat immers op het spel? Dus is de werkdruk hoog en ontbreekt het u aan tijd om de goede mensen te vinden. Ondertussen laat u geen kans liggen en neemt u alles aan. Logisch. Maar er zijn steeds vaker momenten dat u zich afvraagt: hoe krijg ik de personele bezetting weer op orde?

De personele bezetting weer op orde

Hoogste tijd om de zoektocht naar de juiste man of vrouw op de juiste plaats uit handen te geven aan een gespecialiseerd recruitmentbureau. Een ervaren recruiter van SmartRecruit neemt deze tijdrovende puzzel graag van u over. Wij beschikken over een scala aan resources om de courante, zeer gewilde kandidaten te vinden én te werven, zodat we de procedure kunnen starten. Daarbij zijn we snel. Gewoonlijk hebben we binnen enkele weken de juiste mensen in het vizier. En voor u het weet hebt u de personele bezetting weer op orde. Een hele zorg minder.

Snelheid geboden

Snelheid is een essentiële factor om succesvol te zijn in het wervings- en selectieproces, zeker als het gaat om vacatures financiële dienstverlening. Een hoog tempo is een must in de huidige arbeidsmarkt met veel vacatures, een relatief lage werkloosheid en schaarste aan courante professionals. Want voor je het weet zijn deze populaire kandidaten alweer elders onder de pannen. Alle reden voor ons om zelf snel te handelen en dat ook van onze opdrachtgevers te vragen.

Vacatures financiële dienstverlening: onze specialiteit

De recruiters van SmartRecruit hebben allen ruime ervaring opgedaan in de branche finance. Zij kennen de branche goed en spreken de taal. Ze zijn bekend met de ins en outs van vrijwel iedere functie in de sector.

Op basis van functieprofiel en de gevraagde softskills hebben we snel een beeld van de gewenste persoon en kunnen we gericht voor u aan de slag. We stellen vervolgens uitsluitend kandidaten voor die voldoen aan uw wensen en eisen. Daarop kunt u vertrouwen.

Verlengstuk van uw organisatie

Ook in andere sectoren dan de branche finance zorgt SmartRecruit ervoor om de opdrachtgever door en door te kennen voor we aan de slag gaan met werving en selectie. Op die manier kunnen we in de beste zin van het woord fungeren als het verlengstuk van uw organisatie. Zie ook onze werkwijze.

Kostenpost of investering?

Is uitbesteden van het werving- en selectieproces voor vacatures financiële dienstverlening of andere vacante posities een kostenpost? Of een investering? Misschien goed om u eerst te realiseren wat onderbezetting u kost. Elke dag tikt aan. En sommige vacatures staan wel 18 weken open. Rekent u maar uit.

Wist u dat onderzoek aantoont dat een eigen procedure u gemiddeld € 3.500 tot € 4.500 per kandidaat kost? Uw HR-medewerker doet het tenslotte ook niet gratis. Om nog maar te zwijgen van uw eigen kostbare tijd, als deze lastige en arbeidsintensieve taak op uw bordje ligt. Daarbij: ieder zijn vak. Het is onze expertise en we beschikken over alle mogelijke en benodigde resources. Dat vergroot onze slagingskans enorm. Met SmartRecruit investeert u direct in de slagkracht van uw onderneming.

No cure, no pay

Bang voor hoge kosten en toch geen geschikte kandidaat voor uw vacatures financiële dienstverlening of vacatures in een andere branche? Geen zorgen. SmartRecruit werkt op basis van het no cure, no pay principe. Uitsluitend als u een door ons gepresenteerde kandidaat aanneemt wordt onze bemiddelingsfee in rekening gebracht. U weet vanaf de start waaraan u toe bent en loopt geen enkel risico. Goed om te weten: met onze tarieven zijn we (zeer) concurrerend in de markt.

Nog meer zekerheid voor u

Dat de keuze voor SmartRecruit een hele slimme is, blijkt ook uit de waarborg die wij u nog extra bieden. Hebben wij iemand bij uw organisatie geplaatst en vertrekt hij of zij binnen 7 maanden? Dan gaan we opnieuw voor u op zoek, tegen gereduceerd tarief (50%).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

SmartRecruit is u graag van dienst. Of u nu vacatures financiële dienstverlening hebt of uitdagingen op het personele vlak in andere branches. Nog geen vacante positie maar wel graag kennismaken om meer te horen over de mogelijkheden? Ook dat kan natuurlijk. Neemt u contact met ons op?

Neem contact op