Menu

Tarieven

Ook als het gaat om de tarieven is SmartRecruit een slimme keuze. Zowel voor werving en selectie als voor detachering en deta-vast hanteren wij zeer scherpe tarieven.

No cure, no pay
SmartRecruit werkt op basis van het no cure, no pay-principe. Uitsluitend als u een door ons gepresenteerde kandidaat aanneemt wordt onze bemiddelingsfee in rekening gebracht. U weet vanaf de start waaraan u toe bent en loopt geen enkel risico. Wij bieden met de afgesproken fee maximale transparantie. Goed om te weten: met onze tarieven zijn we (zeer) concurrerend in de markt.

Werving & selectie is maatwerk
De onderstaande tarieven zijn afhankelijk van het functieprofiel. Aan de hand van de marktsituatie (doelgroepschaarste – concurrentiedruk), de organisatie en de gewenste ondersteuning bepalen wij samen met u welke dienstverlening het beste past. Op basis van het gekozen dienstverleningsmodel stellen we het tarief vast en – in samenspraak met u – het facturatiemoment. U weet vooraf met welke investeringskosten u rekening kunt houden.

Tarieven

Werving & Selectie. Bemiddelingsfee 18% – 25% van het bruto jaarsalaris van de kandidaat, inclusief vakantiegeld. Eenmalige facturatie als kandidaat door opdrachtgever is aangesteld. Betaling in termijnen is mogelijk.

Deta-vast: Bruto uurloon x 2 – 2.6. Maandelijkse facturatie op basis van urendeclaratie.

Detachering: Voor detachering maken wij graag een maatwerkofferte.

Extra kosten niet inbegrepen (indien van toepassing en gewenst)
Advertentiekosten, assessmentkosten, kosten (online) testen.

Tarieven zijn exclusief btw. Wilt u exact weten welke investeringskosten wij in uw situatie hanteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

Neem contact op