Menu

SmartRecruit: gepassioneerd, betrokken en succesvol!

Hebt u vacatures in uw organisatie en zoekt u personeel? SmartRecruit is een werving- en selectiebureau met grote slagkracht. Wij ondersteunen en ontzorgen u graag bij het werving- en selectieproces. SmartRecruit is gevestigd op een van de mooiste locaties in Ede, op loopafstand van intercitystation Ede-Wageningen.

Eigenaar Melis Zijlstra is gecertificeerd Corporate Recruiter. SmartRecruit werkt uitsluitend met ervaren recruiters en accountmanagers. SmartRecruit is gepassioneerd, zorgt voor betrokkenheid en persoonlijk contact. Maar bovenal is SmartRecruit is zeer succesvol in het rekruteren van beschikbaar talent.

SmartRecruit: een slimme keuze

Niet voor niets voeren wij de managementterm SMART in onze naam. Dit principe kent u mogelijk. Het wordt veel toegepast om doelen te stellen en te halen. Een principe dat ook typerend is voor de denk- en handelwijze van SmartRecruit. Wij stellen samen met onze opdrachtgevers doelen vast. Doelen die realistisch en haalbaar zijn. We streven ze ook na en zorgen ervoor dat iedere wervingsprocedure succesvol wordt. Als werkgever wilt u het beste talent aan uw organisatie verbinden. SmartRecruit ondersteunt u graag bij de werving van dit schaarse talent.

Waarom SmartRecruit?

Snel en resultaatgericht
Recruiters en headhunters zijn altijd op zoek naar courante en talentvolle kandidaten. Dit zijn veelal werknemers die aan het arbeidsproces deelnemen. Soms staan ze in meer of mindere mate open voor een jobswitch. Deze werknemers worden ook wel omschreven als latent beschikbare talenten. Een groep die bij uitstek interessant is voor recruiters en headhunters.

SmartRecruit is in staat de courante en talentvolle kandidaten te rekruteren en aan u te presenteren. Daarbij zijn we snel. Binnen enkele weken vinden wij gewoonlijk de geschikte mensen voor u. Hoe? We maken gebruik van meerdere resources waaronder een eigen database met kandidaten. Onze searchtechnieken zijn innovatief. We werken regelmatig samen met andere bureaus. We hebben een groot netwerk van kandidaten en zijn in staat u snel met hen in contact te brengen.

Lange-termijn samenwerking
Onderscheidend is ook dat we op een persoonlijke manier werken. U hebt één vaste accountmanager waarmee u schakelt. Deze persoon zal als verlengstuk van uw organisatie optreden. Door zoveel als mogelijk kennis te delen met onze accountmanager kunnen wij uw organisatie optimaal vertegenwoordigen in de zoektocht naar de juiste kandidaten. Deze werkwijze ervaren onze huidige opdrachtgevers als zeer plezierig. SmartRecruit investeert graag in de lange-termijn samenwerking!

Persoonlijk
Ook potentiële kandidaten willen we goed leren kennen voordat we die aan u voorstellen. We zijn geen ‘cv-schuivers’ zoals onze branche dat noemt. Door kandidaten te screenen, te interviewen en persoonlijk te leren kennen zorgen we voor een goede beschrijving van het persoonsprofiel. We zijn oprecht geïnteresseerd in de drijfveren en intrinsieke motivaties van een kandidaat. Desgewenst nemen we (online) testen af of organiseren we assessments. Door deze werkwijze verhogen we de zekerheid dat we een geschikte kandidaat aan u voorstellen. Mogelijk de juiste persoon voor uw vacature.

Het is de missie van SmartRecruit om werkgevers en werknemers met elkaar in verbinding te brengen en te zorgen voor een perfecte match!

Concurrerende tarieven (No cure, no pay).

SmartRecruit werkt op basis van het no cure no pay-principe. Uitsluitend als u een door ons gepresenteerde kandidaat aanneemt, betaalt u de van tevoren afgesproken bemiddelingsfee. We zorgen voor maximale transparantie van onze tarieven. Geen verrassingen achteraf. Onze tarieven zijn zeer scherp te noemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op zoek gaan naar courante en talentvolle medewerkers voor uw organisatie? Laat het ons gerust weten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak